Tessans Hemsida

E-post: tc@tessanc.se

Vi börjar uppifrån och har man inte eget hår behöver man ju en peruk. Man kan köpa peruk och  allt annat man behöver på näten eller om man känner sig mogen för det gå och handla på stan, en del saker kan vara svåra att få tag på i en vanlig butik och då är det nätet som gäller. Men åter till peruken jag har köpt mina peruker hos Wigmaster men det finns ett flertal webbutiker som säljer peruker. Det kan ju vara lite vanskligt att bara beställde en peruk man kan ju vilja prova det och då finns det ett bra alternativ i Carl M Lund som finns på flera platser i Sverige. Eller så kan man besöka Gladys Hair & Cosmetics  på Brommaplan en glad tjej som gärna hjälper till.

Finns också flera Internet butiker som säljer peruker, jag har köpt från butiker i England som Simply Wigs till ett mycket bättre pris än över disk i Sverige Tyvärr får man räkna på svensk moms och tull i priset sen brexit.

 

Sen kommer vi till smink och det finns ju lite överallt men även här är nätet som Zabella makeup. Och självklart kan du gå in i vilken butik som helst som säljer smink exempelvis KICKS, MAKE UP STORE's mf. Men tänk på vad du köper, smink kan innehålla mycket dynga som inte alls är bra att använda, själv har jag börjat handla lite mer ekologiska produkter. Det är faktiskt inga som helst problem att handla över disk, i alla butiker jag handlat hos tycker det bara är kul att hjälpa till. Bra sminktipps kan man få på YouTube, det finns en mängd filmer som visar hur en kille förvandlas till transa ganska lärorik

 

Som kille har man ju inte riktigt samma former som en tjej något som man kanske vill ha och då finns det en del saker som kan hjälpa till med det. Vi har ju normalt varken bröst eller nå vidare höfter och rumpa, nu finns det bot för det som trosor med fyllning och lösbröst. När det gäller lösbröt finns ju lite att välja på som silikon eller vanlig skumgummi mina första lösbröst var en bh fylld med linfrön det funkade det med men visst är det skojigare med ett par silikonbröst tyvärr är det så att smakar det så kostar det.  

 

Kläder finns ju också lite var stans att handla både på postorder och i butik, nu kan det ju kännas lite pirrigt att gå i en butik och handla man har kanske lite fördomar om att bara för att man är kille och handlar tjejkläder så måste man vara lite kinky, så kände jag i alla fall första gången men det går över, det är faktiskt riktat roligt att handla kläder, finns ju så mycket att välja på. Och jag har aldrig blivit dåligt bemött av någon expedit när jag handlat kläder snarare tvärt om de är väldigt tillmötesgående och hjälper till både när jag handlar som transa eller kille. Jag brukar till och med tala om att det är jag som ska ha kläderna och då brukar man få sig en trevlig pratstund också. Man förstår varför tjejerna kan vara ute och handla hela dagarna. Och det är en fördel att kunna prova kläderna för även om man tycker att man har koll på sin storlek så är det skillnad på kläder och kläder. Men om man nu tycker det är enklare att handla på nätet så finns det ju hur mycket som helst att välja på. Länkarna vid sidan är några av mina favoriter. Strumpor vill man ju också ha och det är ju ett kapitel för sig själv för skulle killar klä sig i nylonstrumpor lite mer skulle vi inte godta att de var så dålig kvalitet att de går sönder vid minsta beröring. Jag har provat lite olika prisklasser men kommigt fram till att det är lika bra att inte köpa allt för dyra för om det är dyra eller billiga så går de sönder i alla fall. Jag köper mina på Coop de funkar och där kan man också köpa mina lösnaglar, passa på när man är där och handlar mat.

 

Skor ska man ju ha och här kan det vara svårt att hitta några som passa i en vanlig butik, vi killar har ju lite stora fötter ibland. Men även här finns det mesta på nätet jag har hittat mina hos Banana Shoes som har ett stort utbud även för oss med lite större fötter, Och det roliga är att Bon prix numera har en hel del skor upp till st 9 =43 till bra priser. Finns också Deichman både på nätet och butiker lite här och där som har lite större skor.

 

Nu tror jag vi fått med det mesta och det är ju en hel del att inskaffa. Sen är det bara att gå ut och roa sig…. Ett tips kan vara att försöka få kontakt med en annan transa, det är ju mycket roligare och lättare om man är två.

 

Sen var det de som vi killar har och inte vill att det ska synas. Nedan ett sätt att dölja det vi inte vill visa som transa.

 

Steg 1.

Sätt dig ner i en bekväm position  (på sängen t.ex. )och klä av dig.


Steg 2.

Lägg dig ner på rygg. Använd en kudde för stöd . Att använda en spegel kan hjälpa dig att se bättre.


Steg 3.

Tryck upp dina testiklar  i dina nedre håligheter. Var försiktig så du inte gör dig illa. Du kan få en känsla av obehag i skrevet. Det är viktigt att du inte känner obehag.


Det är bra att lämna så mycket skinn som möjligt på utsidan.

Steg 4.

Nu rullar du runt på sidan. Du ska hålla din hand på penis som bilden visar, annars kan testiklarna

komma ut igen.

 Steg 5.

Med en andra handen tar du och för pennis så långt bak som möjligt mot anus.


Steg 6.

Rulla tillbaka. När du rullar ska skinkorna hålla penis på platts. Ta nu på en tajt trosa och det sitter på platts.

Detta går inge bra om du har hård erektion. En helt slapp penis fungera inte heller bra. Det bästa är om den är lite halvstyv. Med lite träning så klarar man av detta på några sekunder även stående.


Klar att gå ut.

Tipps och tricks

Vad behöver man

Rengöring av piercingen skall ske noggrant två gånger om dagen. Använd flytande tvål och rent rinnande vatten en gång om dagen, t ex i samband med dusch. Skölj därefter rikligt med rinnande vatten och torka med kleenex eller tops.

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt.

Man kan ta hål i örat hos en frisör eller en piercare, att säga vad som är bäst är svårt för mig att säga, men ett argument kan vara att en frisörer ibland inte är utbildad inom piercingområdet och tar dessutom hålet med en så kallad piercingpistol som inte går att sterilisera helt och sliter upp ett hål med själva smycket. Det är dyrare hos en piercare. Dom tar hålet med en kanyl och du får ett smycke i kirurgiskt stål eller titan så risken för nickelallergi minskar. Hos din piercare kommer du också få skötselråd om hur du ska sköta din piercing så den läker bra. Lycka till!

 

N

Textruta: Tog mina hål hos en frisör och det har funkat bra. 
Här ser vi hur det går till med en piercingpistol, det är i det närmaste smärtfritt och tar bara ett par minuter.
Gaffs håll grejen undanstoppad samtidigt som den ge dig en fin, platt front.
Gaffs är en trosa med lite extra stadga som gömmer och håller grejen på platts. En av de platser som man kan köpa Gaffs är,  
http://www.thebreastformstore.co.uk/#ad-image-0
Gaffs being worn