Tessans Hemsida

22/3  Dagen då jag för första gången skulle ut på stan och ha kul som ”riktig” tjej. Vi träffades hos en väninna för ett glas bubbel och invänta ytterligare en tjej till sällskapet, hon var dock försenad och det blev till att ta taxi ner till restaurang Vassa Eggen en krog i krokarna runt Stureplan. Blev en trerätters middag med gott vin och mycket trevligt sällskap.

Nu var ju kvällen bara barnet när vi var klara så en liten promenad Kungsgatan upp till Golden Hitts och fortsättning på kvällen och åter igen kan man konstatera att tjejer har bara roligare och att andra tjejer är ganska nyfikna på en tjej som vart kille. Kvällen blev snart morgon och ett glas bubbel till innan John blund kallade på uppmärksamhet, morgonen började med frukost i sängen och nya diskussioner om viktiga problem som sjuksköterskors lön mm. Med tanke på att vi kom i säng halv fem så var jag förhållandevis pigg denna tidiga morgon och fortfarande oskuld hihi.

 

25/3  I dag blev det frukost på altanen ute på landet, solen sken och det var riktigt varmt, väntade på en kille som skulle koppla in vattnet från min nyborrade brun så jag nu har vatten året om, och det kan ju vara bra om man ska bo där lite mer och inte bara på sommaren, vatten fans ju att få tidigare också men då fick man åka och hämta.

Nu kan jag ju duscha och så även på vintern och det sitter ju bra.

 

2/4—12/4   Blev en tur till Thailand med min tjejkompis Linn, vi bodde i Huset som Linns mamma bor i när hon är där nere. Ett stort underbart hus nära vattnet vid en av Phukets bästa stränder, varmt och skönt var det ja lite för varmt så man blev som lite nattmänniska då det var lite svalare.

Blev förstås en del utflykter i omgivningen, bland annat till Patong   för att studera utelivet hihi jodå nog var det uteliv alltid och det blev lite sent till och från. Och en hel del plaskande i polen.

2014 Forts

Stockholm Pride 2014 från min synvinkel

29/7—3/8

Stockholm Pride är i full gång och jag jobbar i år som volontär så blir en hel del jobb i parken och  en massa rännande på stan med artister som ska hit och dit. Det är ganska kul att se Priden från ett annat håll, lite backstage  så att säga. Är ju en ganska stor organisation som är igång för att få allt att fungera.

 

 

I natt efter 24 stängde parken och på morgonen när man kommer dit är det städat och rent som av ett under, nä en massa Volontärer har gjort en insats och de gör ett kanonjobb för parken ser inte kul ut när besökarna gått hem.

 

Blev en fika på stan med ett par vänner som jag inte träffat på jätteläge, och vi hade ganska mycket att prata om hade ju hänt mycket på senaste tiden.

29/8  En tur med Birka till Åland.

Var en jobb relaterad tur så inga skandaler.

Lite bubbel passar ju bra när två tjejer pratar och tittar på showen för kvällen.

2014