Tessans Hemsida

Jag i en scen ur dokumentären om inspelningen av reklamfilm för Löfbergs Lila.        http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HXljBqwxnjA

2012 är slut. Och detta år avslutades med firande tillsammans med  mina goda vänner Jenny & Malena i Köping. Blev ett trevligt avslut på det gamla året och en bra början på det nya.

2012

Stockholm ett snöigt December och numera är jag ju tjej hela tiden, gör de som de flesta andra gör på dagarna, går och jobbar, handlar mat, går och shoppar, lämnar bilen på service, besiktar den, går på restaurang, åker kommunalt, mm mm och allt går jättebra, har hittills inte stött på några problem någonstans. Jag trivs helt förträffligt att kunna vara den jag vill och trivas med livet.

Nu väntar jag bara på att få göra min operation någon gång, för även om den kommer närmare för var dag så känns väntan lång. I januari ska jag lägga in mig på Akademikliniken igen, denna gång ska jag fördela lite fett från platser de inte ska vara till platser där de fattas, korkat? Tja kan man ju tycka men jag har bestämt mig för att bli så mycket tjej jag någonsin kan så för mig känns det rätt.

De flesta av mina vänner och bekanta finns fortfarande kvar, en del träffar man inte så ofta numera men har ju fått många nya också, och visst har man förändrats en hel del på den tiden som gått, så vissa passar man inte så bra att umgås med längre andra skulle man vilja dela resten av sitt liv med.

 

 

24/12

Julafton och en tradition går i graven, nä inte julafton, nä jag har alltid fira den tillsammans med föräldrar mina eller med min flickväns. I år var det första gången jag inte transade åt andra hållet på jul, jag är ju tjej på heltid numera och tänker inte spöka ut mig något mer. Var inge problem med att jag var mig själv men kommer nog fira jul på annat sätt framöver. 2013 kommer bjuda på många förändringar för mig, jag närmar mig det slutliga målet att bli så mycket tjej de nu går 

 

Vinter 2012