Tessans Hemsida

Rfsl förbereder sitt ekipage inför paraden

Tina-Håkan kollar läget

En visselpipa kan vara bra att ha, det ska ju höras att vi kommer.

Tessan gillar polishästar

Anja med färgglada väninnor

Rfsl i paraden

Jeanette och hennes goa kollegor

Tina och Tessan först i paraden.

Bilder från Regnbågsfestivalen 09

Den 3/10/09 var Tessan, Anja och Tessans flickvän på After Dark på Tyrol i Stockholm. Första gången min flickvän var med mig ut när jag var Tessan och det blev så himla bra så det blir inte sista gången.  Showen då? Den var bara så bra, helt i min smak, full fart hela tiden bra låtar, fina kläder och Christer & Babsan är ju bara så bra . Gå och se den.

 

 

Bästisen Anja och jag inför paraden.

Tessan i paraden 2009

Nästa stora sak som händer är Båstadsträffen 2/9—6/9  - 09 där det denna gång ska spelas in en Dokumentärfilm för Dansk TV, och där jag ska delta som en av de Svenska transor som kommer till träffen. Tänk att man ska bli skådis på gamla dar.

Tessan på Centralstationen

Måndag första dagen på Pride 09 tog jag bilen in till stan och gick hamngatan ner till Kungsan ganska spännande att gå mitt i stan bland alla människor. Nere i Kungsan blev det besök i FPE-S monter och hälsa på tjejerna, tittade på Nadja som fick vara med och inviga Pride Garden. Efter det gick Jane och jag och tog en bit mat på kulturhuset, sen var det dags att ta en tur på stan och titta lite i affärer, man kunde ju hitta något fint att ha på sig. Det blev en öl på centralbadets innegård också innan det var dags att gå tillbaka till kulturhuset och lyssna på Hildur som sjöng i en kör på husets tak. Men kvällen var ju inte slut ännu, hem med bilen bättra på mejken och sen tillbaka med tunnelbana och buss, premiär för mig att åka kollektivt  som transa, men det var ju inga problem. Nere i Kungsan igen var det underhållning på scenen, senare på kvällen tog vi oss till restaurang Barcelona för att avsluta kvällen med en öl lite mat och prata lite. Tisdagen rullade på i samma tempo, Onsdagen var det dags för mig att stå i vår monter i Kungsan på förmiddagen och så öppnades ju Pridepark, så på kvällen vart det Parken för att avslutas fram på småtimmarna nere på Engelen och eftersom det blev en promenad dit från Prideparken i  klackar så är jag nu säker på att det ska gå bar att gå hela paraden med klack också. Torsdag var det Pridepark igen var ju Schlagerkväll och hysteriskt mycket folk, blev flera besök i vår monter och många möten med trevliga människor. Efter det var det ganska skönt att kunna åka ner  till whip och varva ner lite som avslut på dagen. Fredag startades med att hämta Anja och ett besök i parken innan det var dags för Kinks & Queens på kvällen. Kan nog ha varit sista gången, vi får hoppas att det blir en fortsättning i någon annan lokal. Lördag PARADEN tokroligt. Sen var det min tur att stå i montern i Kungsan  igen och möten med många trevliga människor som var intresserade och ville få information om vilka vi var. Hm och så förståss det tråkiga invandrar pojkarna som tyckte sig veta allt men ändå ingenting. Söndag ska jag och min älskade sambo gå till Parken och avnjuta sista dagen på årets Pride.

2009