Tessans Hemsida

2024

Så var det 2024 och 24 år sedan jorden gick under, ja var ju de som trodde de år 2000. Vaknade upp pigg och nykter även om man kom sent i säng.

Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya utmaningar.

 

2-4/2/2024    Årsmöte Göteborg

Blev en tur till Göteborg och Båstadsträffens årsmöte, blev ett bra årsmöte som inte hade några otrevliga överraskningar något som man uppskattar.

Naturligtvis blev det också ett besök på Haket, eftersom det är andra året i rad som vi haft årsmötet i Göteborg och då även besökt Haket får man väl nästa säga att det blivigt en tradition.

 

9/2/2024    Kryssning Cinderella

Vi blev som vanligt ganska många vid våra bord i pubben, lite lustigt men på något sätt drar vi folk när vi är ute på kryss. Denna gången blev det en lite större hytt i form av en tvårummare på däck 10. Kostar en slant men är himla bekvämt med lite utrymme.

 

 

 

 

 

26/4/2024   Studiebesök Vårdnäs stiftsgård. Ett jättetrevligt ställe en bit från Linköping, mycket trevlig personal, stora utrymmen för mingel, god mat mm. Nu var ju inte vädret det bästa men med lite sol ock värme blir det ännu bättre.

Vi åkte dit för att kolla om det skulle vara möjligt att ha en träff där senare i år och som det utlöpte finns ju alla möjligheter för de.

Det finns ju en massa ställen man kan besöka  i närheten om man känner för de,  vi var bland annat på öl provning på Vreta klosters bryggeri. Tyvärr krävs bil för dessa utflykter då boendet ligger lite avsides.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9-12/5/2024   Vårens Båstadsträffen var som vanligt trevlig, och att möta våren i Båstad är så fint när man kommer från mellersta Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

20-28/5/2024   Irland den gröna ön och grönt var det.