Tessans Hemsida

2022

24-28/8/2022 Båstad igen.

Några härliga dagar i Båstad med grillafton, goda middagar med underhällning och ett trevligt umgänge med härliga vänner. Kul att vi blev ganska många denna gång, antar att det är lättare att träffas nu när covid gett med sig lite.

 

 

 

7-14/10/2022  Tennisläger i Marbella Spanien

Vi blev 42 som åkte ner 31 av oss spelade 3 timmar om dagen i värmen, som tur var så fick vi en fridag för man var ganska mör efter träningarna. Det fina med att åka i grupp på detta sättet var att man kände några från början och eftersom vi hade samma intresse  så blev det lätt att lära känna de flesta i gruppen, nu kommer vi ju ses på plan här hemma också i fortsättningen. Vi hade tre tränare med oss som gav  tipps och försökte få mig att spela som Serena Williams, kanske inte så lätt att få till med en 70 årig tant men kul var det i alla fall. Kommer troligen bli fler resor framöver och funkar det så ska jag försöka följa med även då.

Marbella är ju inte det billigaste stället i Spanien och i hamnen visade man upp sina lyxbåtar och snabba fina bilar, men visst är det kul med lite ögongodis ibland.

Här svettades man på dagarna                              En Lamborghini är inte fel

Nedan vårt hotell                                                  Vacker byggnad på väg till Puerto Marina

21/10 –23/10   Vad är väl en bal på slottet? Den kan ju vara helt underbar. Men om man inte får vara på en bal så får det ju duga med konferens tillsammans med FPES. Trevligt och lärorikt.

!7 –18/11/2022  En liten kryssning lättar upp stämningen i höstmörkret, Viking Ciderella fick ett besök igen och vi blev ett skapligt gäng som festade loss på havet tillsammans med Vinyl FM och lite nostalgi i form av Lili & Susie, Time machine och Benke Liminka. Vi blev ett ganska stort gäng då flera tjejer och ett par äldre män hängde på under resan, lite som det brukar vara när man är på kryss.