Tessans Hemsida

2023

29/10/2021  Dags för första Cinderella kryssningen på två år, ja Covid har ju satt stopp för mycket och att åka på kryssning var en av de sakerna. Nu blev det ju desto roligare när det var så länge sen sist, och som vanligt så träffande man en massa kul människor som gjorde att även denna kryss blev en härlig upplevelse.

Så blev det jul och den planerade julaftons kryssen fick ställas in då Covid satte fart igen och vaccinpass blev obligatoriskt, så det blev till att fira jul på landet i stället. För att slippa det värsta pang och dunder under nyår så stannade vi kvar även under nyår. Kan ju upplevas som trist men när man kommit upp lite i ålder så är det ganska skönt att ha lite lugn och ro.

 

 

                   2022

Nytt år och kanske blir det lite bättre framöver, började ju inte så bra med ökad smittspridning och nya restrektioner. Är ju lite tråkigt när man är med och planerar events inför 2022 och man inte vet om det går att genomföra. Men man hoppas ju så bara jobba på.

 

3/2/2022 I dag fick jag ett brev där jag blev ombedd att göra ett HVP test för livmoderscancer. Lite spännande och bekräftande att bli kallad till mammografi, vilket jag går på. Att ta cellprov och nu HPV test  är nog något jag hoppar över men är ändå trevligt då det känns som ett erkännande att man tillhör den kvinnliga familjen.

 

5/2/2022  Dagen då jag kanske fick Covid, ja jag säger kanske för jag vet inte med säkerhet, sen var jag halvsjuk i en vecka för att sedan vara småkrasslig tre veckor till och det vill inte riktigt gå över.

 

9/2/2022 Denna dag tog man bort de flesta restrektioner vilket ger lite hopp om framtiden, nu är ju inte allt över på något vis, nä det kan bli ett bakslag av detta. 

 

13/4/2022 Årets första tur med Eckerö linjen och lite inköp av dricka och en liten mysig tur på böljan den blå.

Lite hållpunkter framöver

 

 

4—8 /5/2022  Båstadsträffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

3/6/2022  HBTQ+ Kryssning med Viking Cinderella.

 

 

 

 

 

 

 

28/7/2022 Vallarnas friluftsteater / Ullared.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-7/8/2022  Stockholm Pride.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slutet på augusti Båstad igen.