Tessans Hemsida

2021-2022

12/1/2021   Äntligen är man igång med lite tennis igen, skönt att röra sig lite, har inte blivit så mycket av de senaste tiden på grund av Coronan.

Sen är det ju trevligt med grannar som kommer med en halv papperskasse med trattkantareller och undrar om man vill ha, och de funkar ju. Kantareller är ju smaskens. Han är lite tjänis med en av handlarna på hötorget och hade fått en hel kasse, men det blev lite mycket att ta hand om så jag fick hälften. Trevligt med snälla grannar.

 

11/3/2021  Så skulle det ju blåsa lite igen och ett träd la sig över vägen utanför vår tomt. Trädet stod förvisso på allmänningen men jag använder ju vägen så fram med motorsågen och ta bort det så man kunde köra på vägen. Resterna får bli en annan dag.

 

28/4/2021  Dags att göra bilen fin inför sommaren, en ordentlig tvätt och ytbehandling av lacken. Brukar fixa sådant själv men bestämde mig för att låta ett proffs få göra det den här gången, kostar ju en slant men värt att prova. På något vis känns det som de här blir min sista bil så värt att vårda den lite.

 

 

Kan vara en bild av träd, snö, natur och väg

Foto, Oscar

5/5/2021   Det blev en tur söderut i alla fall, ner till Båstad, vi brukar ju ses där två gånger om året men nu när Covid härjar så är ju träffen inställd. Själv åker jag ner för att hämta hem diverse saker som vi haft förvarade på Enehall och som en kompis haft hos sig sen i höstas, tyvärr kan de inte vara kvar hos henne så jag får ta och hämta dem. Kanske blir det lite tennis också när man ändå är där. Vi var några tappra som träffades på Pensionat Hjorten, ett trevligt ställe med en mycket bra restaurang. Om det blir en träff i höst blir det nog på Hjorten. Tyvärr var vädret si så där, mest regn så ingen tennis på centercourten som brukligt, fick bli inomhus denna gång.

 

                                                     Här står man redo framför gamla tiders tenniskämpar.

 

                                                                                                                                                                                                                                                  

Så kom våren till stugan och allt känns lite lättare igen för snart blir det sommar igen