Tessans Hemsida

Vad hände sen?

2014 var ett omskakande och händelserikt år, började på något nytt i mitt liv, jag var ju en av tjejerna, ja så mycket de nu går. Jag lärde känna flera härliga tjejer som tog in mig i sin gemenskap.

Och tiden framöver kantades av tjejfester ute på Kobben, flertalet kryssningar på Ålands hav, restaurangbesök och massa annat kul, vi blev ett tjejgäng som hitta på mycket skoj.

Själv levde jag upp till något jag inte vart förut, gjorde saker som var helt omöjliga för mig tidigare som att sjunga karaoke på Viking Cinderella och mycket annat.

 

En kväll slutade på Kolingen i Gamla Stan och vi hamna mitt i inspelningen av dokusåpan BAREN

 

Jag var med i ett reportage i M-magasin och fick stå framför kameran en eftermiddag, var med i utställningen ID-Trans, körde lite lastbil i TV serien Torpederna.

 

Det blev semesterresor till ett båsigt Lanzarote, kryssning på Medelhavet med start i Barcelona. M/S Allure of the Seas är tillsammans med systerfartyget   M/S Oasis of the Seas världens största kryssningsfartyg, dock är Allure 4 cm större. Ägarna räknar båda båtarna som största. Hon togs i bruk av Royal Caribbean den 2 december 2010. Besökte Barcelona, Mallorca, Marseille, Pisa, Rom, Neapel och en del hamnstäder också förstås.

 4/2/2017  Hade nog trott vintern skulle bli kallare så beställde en resa till lite varmare bräddgrader, ja inget märkvärdigt bara Gran Canaria

 

10 –17 /12 2019  Dags för en liten tripp till Madeira. Gillar man sandstränder och hålligång så är Madeira inte det bästa valet men om man gillar ett klimat likt svensk sommar, ordning och reda, ett lugnt tempo då är Madeira ett bra val. Nu var ju detta strax innan jul och är det något man är bra på så är det att julpynta, gatorna i stan var pyntade med lampor och andra utsmyckningar ibland lite väl mycket men fint va det speciellt när mörkret falligt och all julbelysning kom till rätta. Är det något att rekommendera? Absolut, själv skulle jag absolut kunna tänka mig att bo där.

 

Hunnit med ett par  julkryssningar med Cinderella 2018 och 2019, Tänkt att bli en tradition men så kom Covid 19 och satte stopp för det 2020.

 

Jag slutade ju jobba i november 2016 och för att inte dega ihop riktigt så började jag spela tennis, var så kul att det har jag fortsatt med, man måste ju röra sig lite även om man är pensionär. Sen har jag ju vart volontär under Stockholm Pride i 6 år, varit engagerad i Båstadsträffen och så har jag ju landet.

 

På landet finns ju alltid att göra och det har blivit en hel del senaste åren, Huset har fått nytt tak, blivit ommålat, dörrar har renoverats, ny toa och avlopp, uthuset har fått nytt tak och blivit ommålat mm mm.

 

Sen kom 2020 ett år som förstörde alla planer, man skulle ju göra så mycket men Covid satte stopp för nästan allt, men vi han med en mycket trevlig träff i Gävle innan allt stannade av, sommaren tillbringade jag på landet och hösten såg lovande ut så det blev en Träff i Båstad också, dock inte så livad som brukligt.

Nu hoppades man på att 2021 skulle bli en nytändning och de eländiga viruset skulle ge sig iväg.

Jag med nyinköpt liten släpvagn, man behöver det när man ska fixa med stugan, och fixas behövs det ofta.                                                                                                  Bild från utställningen ID-Trans

Tennis i Båstad                                                                                                                       Kryssning på Medelhavet

Sen kom 2020 och Covid 19 och det mesta stannade av, nästan allt man planerat för året blev inställt. Jag mer eller mindre bodde på landet, men å andra sidan blev det mycket gjort där under året så var ju bra det också. Covid upphörde ju inte till 2021 som man hade hoppats på, nä det kom en ny våg som fortsatte in på det nya året.